NHG geselecteerde rekenexperts

NHG heeft vier partijen in Nederland geaccrediteerd om een inkomensverklaring ondernemer met NHG af te mogen geven. Tegelijkertijd hebben tal van hypotheekverstrekkers zich akkoord verklaard met de door deze experts afgegeven inkomensverklaringen, danwel met het door de experts aangegeven toetsinkomen. 

overviewz

De enige activiteit die vanuit overviewz wordt verricht is het analyseren van de zakelijke cijfers; niet meer en niet minder. Ze geven zelf geen financiële adviezen en bemiddelen ook niet in financiële- of verzekeringsproducten. De specialisten van overviewz zijn mensen uit de praktijk met vaak jaren-lange ervaring met dit vakgebied, opgedaan in tal van relevante functies.

Raadhuys

Raadhuys stelt inkomensanalyses ten behoeve van de financiering voor de eigen woning op. De analyse heeft als doel de haalbaarheid van de verkrijging van een financiering voor de eigen woning nauwkeurig in te schatten.

Zakelijk Inkomen

Zakelijk Inkomen is gespecialiseerd in het vaststellen van een vast en bestendig zakelijk inkomen. Een juiste beoordeling kost niet alleen meer tijd, maar vraagt ook om expertise. Het is hun core business en geven aan dat ze snel en deskundig een inkomen vast kunnen stellen voor iedere ondernemer.

Pentrax

Pentrax houdt zich bezig met het vaststellen van het inkomen voor ondernemers die een woning willen kopen. De inkomensrapporten worden geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woning, die de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verstrekt.

Deel uw ervaringen...

Om deze site actueel en relevant voor collega ondernemers te houden vragen wij u uw ervaring met de rekenexperts te delen.

Error. Your form has not been submittedEmoji
This is what the server says:
There must be an @ at the beginning.
I will retry
Reply
Alle reviews worden met de hand gecontroleerd en geplaatst.
  • Uw gegevens worden niet gedeeld met de rekenexpert